Digital lösning för donationer online

Afonso har utvecklat en avancerad lösning för att hantera donationer online — speciellt anpassad för insamlingsorganisationer.

Tjänsten är anpassad för att möta behoven hos organisationer som vill hantera gåvor och donationer online. Det ska vara tydligt och enkelt för den som vill ge en gåva och smidigt för organisationen att administrera — användarvänlighet och effektivitet har varit vårt fokus.

För webbplatser som drivs på WordPress, erbjuder vår lösning en smidig hantering av olika typer av gåvor, inklusive engångsgåvor, månadsgåvor, samt minnes- och hyllningsgåvor. Vi har integrerat lösningen med populära system som Kommed och Salesforce, och är öppna för att utveckla ytterligare integrationer efter behov. Betalningsalternativen inkluderar Swedbank Pay (tidigare Payex) och Billecta för autogiro, vilket gör det enkelt för givare att bidra.

Vår lösning används bland annat av Tjejzonen, Maskrosbarn, PMU, Agera Kvinnojour och Kristna Freds. De upplever samtliga en märkbar ökning i insamling tack vare det intuitiva och användarvänliga gränssnittet.

  • Webbyrå Gåvo Hantering Donationer Organisationer
  • Webbyrå Gåvo Hantering Donationer Organisationer

Som administratör har du full kontroll över skapandet av gåvosidor och kampanjer, vilket möjliggör en kreativ och effektiv hantering.

Om du är intresserad av att se hur vår lösning kan förbättra din organisations insamlingsarbete, erbjuder vi gärna en demo. Kontakta oss på info@afonso.se eller använd vårt kontaktformulär längre ner på sidan. Med vår lösning, kan din organisation ta insamlingen till nästa nivå.

Kontakta oss för gåvohantering

Behöver din organisation hjälp med en bättre gåvo och donationshantering?

Webbyrå Gåvo Hantering Donationer Organisationer

Är du intresserad av att träffa oss?