MasterTeachers — en plats för lärare mötsas och dela undervisningsmaterial.

En headless lösning utvecklad i Laravel Backpack och VUE som frontend.

Vi är stolta över att presentera vår senaste tjänst: MasterTeachers. Denna, i vårt tycke, innovativa plattform är resultatet av en idé som väcktes när Beata Kull arbetade med Stiftelsen Lärargalan. Beata såg ett behov och en möjlighet att låta lärare över hela landet dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter — dela med sig av sitt undervisningsmaterial.

MasterTeachers är designad för att vara en central punkt för pedagogisk inspiration och resursdelning. Lärare kan ladda ner material för att berika sina egna lektioner och få idéer för att utveckla sitt lärarkollegium. Plattformen är tillgänglig överallt – oavsett om lärarna befinner sig på tunnelbanan, hemma eller i klassrummet. Det gör att de enkelt kan logga in på MasterTeachers för att hämta inspiration till nästa lektion.

  • Webbyrå för Master Teachers Stockholm
  • Webbyrå för Master Teachers Stockholm

En av de mest framträdande funktionerna i MasterTeachers är den avancerade sökfunktionen. För att underlätta lärarnas vardag kan de filtrera material baserat på årskurs, ämne och centralt innehåll. Denna anpassning är central för vår vision: att spara lärarnas tid och göra det enkelt för dem att direkt hitta rätt material som de behöver. Med MasterTeachers blir det enklare än någonsin för lärare att få tillgång till de resurser och den inspiration de behöver för att skapa engagerande och framgångsrik undervisning.

Vi är glada över att kunna bidra till att göra svensk undervisning ännu bättre.

Besök gärna MasterTeachers här.

Vill du veta hur vi kan vi hjälpa dig?

Du kan också skicka e-post till oss på info@afonso.se eller ringa på +46 8 409 110 10

Är du intresserad av att träffa oss?